Per regio kan het variëren hoe men een overkapping aan het huis noemt. In het algemeen kun je stellen dat veranda een ander woord voor terrasoverkapping is. Een veranda is altijd verbonden aan het huis en aan alle andere zijden geopend.

Veranda klassiek

Deze veranda wordt in onze werkplaats geprefabriceerd. Dat wil zeggen geheel op maat gemaakt en in de gewenste kleur gespoten. De veranda wordt dan binnen enkele dagen opgebouwd op locatie.

Veranda modern

Deze veranda wordt gedeeltelijk geprefabriceerd in ons werkplaats en vervolgens op locatie opgebouwd. De veranda met een strak plafond wordt standaard opgeleverd in grondverf.

Veranda eiken

Een veranda met eikenhout geeft een mooie landelijke uitstraling. De veranda kan tevens worden voorzien van een eiken balklaag en eiken dakbeschot. Een andere mogelijkheid is een veranda met een eiken frame en daarbij kolommen of een afgelakte balklaag met daarbij dakbeschot.

Veranda Douglas

Een veranda met Douglas hout geeft een mooie landelijke uitstraling. De Douglas veranda wordt meestal in zijn geheel gemaakt van Douglas hout.

Veranda geïmpregneerd

Naast eiken en douglas veranda’s, is het ook mogelijk om een veranda te maken met Geïmpregneerd hout.

Ook een veranda op maat gemaakt?

Visualiseer je project via een 3D tekening

Om een duidelijk beeld te krijgen van het ontwerp is het mogelijk om een 3D-tekening te laten maken met de door u gekozen veranda, getekend aan uw woning.

Geinterreseerd of meer informatie over alle mogelijkheden en prijzen?