Historie

In 2004 was ik, Martin van Creij, bij mij thuis een veranda aan het maken. Voordat de veranda helemaal klaar was, had ik al van meerdere voorbijgangers een vraag gekregen of ik ook bij hun een veranda of overkapping wilde maken. Dat heb ik gedaan en vanaf toen ben ik me meer gaan richten op veranda’s, overkappingen en tuinkamers. Het mooie ervan vind ik dat elke veranda uniek is, omdat we uitsluitend maatwerk leveren. 

Het bedrijf nu

Inmiddels zijn we een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en opbouwen van overkappingen van duurzaam hout, compleet afgelakt of een combinatie hiervan. Het is voor ons elke keer opnieuw een uitdaging om een veranda, overkapping of tuinkamer te realiseren die geheel in stijl is van de bestaande woning en naar de wensen van onze klanten. We zijn er dan ook trots op dat we dit mooie vakwerk elke keer opnieuw weer mogen maken.

Werken bij Veranda en Tuinkamer?

Wij zijn regelmatig op zoek naar versterking. Heb jij interesse in een afwisselende baan in een leuk team, dan ben jij misschien wel degene die we zoeken. 

Geinterreseerd of meer informatie over alle mogelijkheden en prijzen?