PROJECT – MODERNE VERANDA

In April hebben we dit project mogen opleveren. Lees hieronder de beleving van de bewoners.

———

In het najaar van 2022 zijn wij via internet uitgekomen bij verandaentuinkamer.nl. De site ziet er allereerst veelbelovend uit en wij waren destijds niet op zoek naar een standaard veranda, het moest er eentje worden die aan al onze wensen voldeed. Namelijk hout, glas, licht en uiteraard groot.

Na ons eerste telefonische contactmoment werd er een afspraak gemaakt die plaats ging vinden bij ons thuis.
Alle wensen zijn daar toen besproken waarna er voorgesteld werd om een 3D-tekening te laten maken zodat wij een veel beter beeld kregen bij hetgeen wat we zochten. Hierop volgde een afspraak op locatie in Venhorst zodat we daar alles konden doorspreken een beter beeld krijgen hoe de veranda’s eruit zien. We zijn in de showtuin uitgenodigd zodat ze konden laten zien wat precies de bedoeling was. Daar stonden drie verschillende stijlsoorten van veranda’s. Na enkele aanpassingen ten opzichte van de 3D-tekening hebben we handtekening onder de offerte gezet en zijn ze in maart 2023 begonnen met plaatsen.

Onder leiding van de voorman (projectleider/aanspreekpunt) stond de veranda binnen 5 werkdagen. Alle medewerkers die over de vloer zijn gekomen waren ontzettend beleefd en werkten heel erg netjes en opgeruimd. Samen met het team werd alles doorgesproken; Waar moeten de stopcontacten? Waar mogen wij de stroom vandaan halen? etc. Overal werd aan gedacht! En als er tussendoor iets gewijzigd moest worden was niks te veel en alles was mogelijk.

Wij zijn heel erg blij met de keuze die wij destijds gemaakt hebben om jullie de opdracht te geven. We zijn meer dan blij met het resultaat! Kortom, een echte aanrader!

———–