martin van creij
timmerwerken
Uw specialist voor veranda, tuinkamer of overkapping
Welkom
Profiel
Contact

Veranda wit afgelakt
Veranda kleur
Veranda modern
Veranda Duurzaam hout
Veranda "doe het zelf pakket"
Tuinkamer
Glazen schuifdeuren, vast glas
Bergruimte/veldschuur
Veranda, tuinhuis en carport
Carport
Pergola
Detailfoto`s
3D-tekeningen

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

Profiel
Martin van Creij Timmerwerken de specialist in veranda’s en tuinkamer
 
Met een fraaie veranda haal je de woonkamer naar buiten en de tuin naar binnen. En als zo’n veranda dan ook nog een mooi geheel vormt met je woning is het een lust voor het oog.
Bij Van Creij Timmerwerken in Venhorst bedenken ze daar de juiste oplossingen voor.


Een veranda, tuinkamer of overkapping van Martin van Creij is altijd maatwerk. Als mensen interesse hebben gaat hij vrijwel altijd eerst ter plaatse kijken om te bekijken wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Daarin zijn vele varianten mogelijk. Niet alleen wat betreft de afwerking, bijvoorbeeld afgelakt in elke gewenste kleur, maar ook voorzien van lichtkoepels, een lichtstraat, zijwand, balustrade en ga zo maar door.

Gewenste situatie
Van de bestaande situatie worden foto-opnamen gemaakt. Vervolgens kunnen er 3D-impressies gemaakt worden van de gewenste situatie. Deze worden met de offerte aan de klant gepresenteerd. Het is dan helemaal duidelijk hoe het er uit komt te zien. Als het voorstel en de offerte goedgekeurd worden, wordt de opdracht uitgevoerd. De veranda of tuinkamer wordt thuis in de werkplaats geprefabriceerd. Vervolgens wordt deze in slechts enkele dagen geplaatst en compleet afgewerkt, inclusief  hemelwaterafvoer, verlichting en zelfs verwarming. Door Jacobs Dakdekkersbedrijf uit Venhorst wordt het dak voorzien van een duurzame dakbedekking.

Compliment
Het mooiste compliment dat ze bij Van Creij kunnen krijgen is als mensen hen vertellen dat het net lijkt of de veranda al jarenlang bij de woning staat. Zo mooi moet het erbij passen. Naast veranda’s heeft Van Creij ook al ruim tien jaar ervaring in het produceren en plaatsen van dakkapellen, tuinafscheiding, carport of de aanbouw van een serre of tuinkamer.

Interesse?  Bel voor een vrijblijvende afspraak of  bezichtiging bij een van de vele referenties, of kijk naar voorbeelden in onze digitale showroom

Werkwijze
Wij werken volgens de huidige bouw- en nijverheidsnormen.

Onze werkwijze is als volgt:
Wij inventariseren de opdracht met hierin verwerkt uw wensen
Na aanleiding hiervan stellen wij geheel vrijblijvend een offerte op
Na goedkeuring van de offerte voeren wij in overleg met u de opdracht uit

U komt dus nooit voor verrassingen te staan

Kortom voor uw veranda, tuinkamer of overkapping moet u bij Martin van Creij zijn

Menu